Jawatan Kosong di EAIC – Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan Januari 2019 Terkini

Kerja Kosong Terkini di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) pada Januari 2019

Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan yang ditubuhkan melalui Akta Parlimen, di bawah Seksyen 3 Akta Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan 2009 [Akta 700] yang diwartakan pada 3 September 2009. Akta 700 kemudian dikuatkuasakan pada 1 April 2011.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan Januari 2019 seperti berikut:-

1. PEMBANTU OPERASI GRED N11

Syarat Lantikan:

(a) (i) Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji Permulaan ialah pada Gred N11 : RM1,216.00); atau

(ii) Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan dan memiliki lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan [kecuali Lesen Memandu Percubaan (P)]. (Gaji Permulaan ialah pada Gred N11 : RM1,262.15)

(b) Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Diskripsi Tugas:

Bertanggungjawab untuk melaksanakan tugasan operasi am, penyampaian surat/dokumen/saman/notis dan tugasan pemanduan kenderaan.

Closing Date : 22 Januari 2019 (Selasa)
Sektor : Swasta
Lokasi : Putrajaya

PERMOHONAN :

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Muatturun Borang Permohonan

You May Also Like

About the Author: admin jobs

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

shares