Jawatan Kosong di Nestlé Malaysia (30 November 2018) Terkini

Kerja Kosong Terkini di Nestle Malaysia pada November 2018

Nestlé Malaysia – Komitmen Nestlé untuk menyediakan produk berkualiti kepada rakyat Malaysia bermula hampir 100 tahun yang lalu. Nestlé bermula di Malaysia pada tahun 1912 sebagai Syarikat Susu Pengenceran Anglo-Swiss di Pulau Pinang dan kemudiannya, pertumbuhan dan pengembangan bergerak ke Kuala Lumpur pada tahun 1939.

Sejak tahun 1962, dengan kilang pertamanya di Petaling Jaya, Nestlé Malaysia kini mengeluarkan produknya di 7 kilang dan beroperasi dari ibu pejabatnya di Mutiara Damansara.

Syarikat ini disenaraikan secara terbuka di BSKL yang kini dikenali sebagai Bursa Malaysia Berhad pada 13 Disember, 1989. Kini, Syarikat menggaji lebih daripada 5000 orang dan mengilang serta memasarkan lebih daripada 300 produk Halal di Malaysia. Jenamanya seperti MILO®, NESCAFÉ®, MAGGI®, NESPRAY® dan KIT KAT® telah menjadi nama rumah tangga yang dipercayai dan dinikmati selama beberapa generasi.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Nestlé Malaysia November 2018 seperti berikut:-

1. Buyer / Business Partner
2. Procurement Business Partner – Indirect Material
3. Warehouse Executive
4. Lab Technician
5. Occupational Health Executive
6. Factory Electrician

Closing Date : 21 – 30 November 2018
Sektor : Swasta
Lokasi : Selangor

PERMOHONAN :

Click Job Description & Apply

You May Also Like

About the Author: admin jobs

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

shares